BIO Bůček bez kosti z mangalice 500g/bal.

Doporučení od TOJE MASO

U bůčku z mangalice musíme počítat s vysokým tukovým krití. Vhodně především na vyuzení, nebo také prosté naložení do soli a cukru na 30 dní. To nejlepší co z této části lez udělat jsou čerstvé škvarky a sádlo uchovat pro běžnou spotřebu. Velmi oblíbená je také škvarková pomazánka.

Země původu: Slovenská republika

Balíčky jsou vakuově baleny po cca 500g

Zvolte si variantu:

193,00 Kč

  TRASY

A - Osobní odběr 13. 10. 2021, Praha 2, Šumavská 25, 15-19 hodin

B - Osobní odběr 27. 10. 2021, Praha 2, Šumavská 25, 15-19 hodin

C - Osobní odběr 10. 11. 2021, Praha 2, Šumavská 25, 15-19 hodin

D - Osobní odběr 24. 11. 2021, Praha 2, Šumavská 25, 15-19 hodin

E - Osobní odběr 8. 12. 2021, Praha 2, Šumavská 25, 15-19 hodin

F - Osobní odběr 15. 12. 2021, Praha 2, Šumavská 25, 15-19 hodin